1 min gelezen
Ons DNA

Waarom moeilijk als het ook samen kan?

We nemen graag uitgebreid de tijd om bij ons eerste contact jouw klacht uitvoerig te bespreken en analyseren. Door een luisterend oor te bieden en daarbij gerichte vragen te stellen komen we meer te weten over het karakter en het ontstaan van jouw klacht. We kaderen de impact van je klacht op het dagelijks functioneren door ons empathisch op te stellen. Communicatie dragen we immers hoog in het vaandel. 


"De oorzaak van het probleem begrijpen, vormt vaak een groot deel van de oplossing"

We zijn er steevast van overtuigd dat kennis pas van waarde is als je het deelt. Daarom zullen we van meet af aan nuttige informatie met jou delen omtrent je klacht. De oorzaak van het probleem begrijpen, vormt vaak een groot deel van de oplossing. Hoe beter jouw inzicht in je diagnose, mogelijkheden en beperkingen, hoe groter de kans op succes bij het toepassen van onze behandelmethodes. We moedigen je aan en roepen je toe met heldere instructies die jij kan gebruiken om opnieuw pijnvrij te worden. Alleen moet jij wel zelf oefenen. Niemand anders dan jij kan actie ondernemen en handelen naar de tips en tricks die we je aanreiken. Een intrinsieke motivatie eerder dan een moetivatie is hierbij een absolute vereiste. 


"Niemand anders dan jij kan actie ondernemen en handelen naar de tips en tricks die we je aanreiken"


Welke zijn de mogelijke behandelmethodes en wat is voor jou de beste benadering? Jij biedt ons stukjes van de puzzel aan en samen proberen we deze op te lossen. Een gezonde ambitie om actief deel te nemen aan je herstel is hierbij een voorwaarde. Daarbij hebben we een hoge aandacht voor de mens als geheel en zetten we in op de laatste nieuwe inzichten vergaard door middel van regelmatige bijscholing. Dit in elke fase van het herstel.